Huisartsenpraktijk KMD

Uitslagen en ingrepen

Uitslagen

Als er bij u aanvullend onderzoek (bloed prikken, röntgenfoto etc) gedaan is, dient u na een aantal dagen contact met de praktijk op te nemen voor de uitslag. Dit kan dagelijks tussen 8:00 en 12:00 en tussen 13:30 en 16:00.

Chirurgische ingrepen

In onze praktijk is het mogelijk om kleine chirurgische verrichtingen door de huisarts te laten verrichten. U kunt hierbij denken aan het verwijderen van een vetbult, een talgkliercyste of andere plekjes, het behandelen van een ingegroeide teennagel en dergelijke zaken. Voordat de huisarts een ingreep kan verrichten dient u eerst een afspraak te maken om de aandoening te beoordelen en te zien of een chirurgische ingreep noodzakelijk is. De eventuele ingreep kan dan op een later moment verricht worden.

Spiraaltje

Het is mogelijk om in onze praktijk een spiraaltje (koperspiraal of hormoonspiraal) te laten plaatsen. Voordat dit gedaan kan worden, moet u dit eerst met de huisarts bespreken. Neem hiervoor contact op met de praktijk.

Teledermatologie

Er wordt in onze praktijk gebruik gemaakt van ‘teledermatologie’. Hierbij nemen we een foto van een huidafwijking en sturen deze door naar een dermatoloog voor diagnose en advies. Een deel van de kosten van teledermatologie zijn specialistenkosten en spreken uw eigen risico aan.