Huisartsenpraktijk KMD

Spreekuren

Spreekuur huisartsen

Maandag t/m vrijdag van 8.00-11.00 en van 14.00- 16.30 uur

Dokter Kremer Hovinga: maandag, dinsdagochtend, donderdagmiddag en vrijdag

Dokter Meral: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag 

Dokter Demircan: dinsdag, donderdag en vrijdag 

Het spreekuur is volgens afspraak. Als u belt voor een afspraak, zal de assistente u kort om een toelichting vragen, zodat wij u beter kunnen helpen.
U hoort van de assistente welke huisarts er spreekuur heeft. Als u dat wilt, kunt u een voorkeur van huisarts aangeven.
Indien u meer dan een probleem wilt bespreken, dan kunt u dit ook aangeven. Wij maken dan graag voor u een langere afspraak.

Dokter Kremer Hovinga is ook als huisarts-opleider werkzaam. Dit betekent dat er een jonge, aankomende huisarts(aios) in de praktijk werkzaam is die het vak onder begeleiding moet leren.
U zal gevraagd worden of u op het spreekuur van de aios gezien wil worden.
Als u dit niet wilt kunt u dit uiteraard aangeven. Alle personen die door de aios worden gezien, worden door dokter Kremer Hovinga en de huisarts in opleiding besproken.

 

Telefonisch terugbelspreekuur/beeldbellen

Maandag t/m vrijdag 

Dagelijks houdt de huisarts een telefonisch terugbelspreekuur voor korte vragen of het bespreken van uitslagen. U kunt hiervoor een afspraak maken.  De huisarts belt u dan terug, indien mogelijk tussen 11.00 en 13.00 uur, maar in ieder geval dezelfde dag.

Beeldbellen is hierbij ook mogelijk. Als u aangeeft dit te willen, krijgt u per email een link waarmee u op de afgesproken tijd kunt beeldbellen.

Huisvisites

Het is mogelijk om een huisvisite aan te vragen wanneer u in verband met ernstige ziekte of leeftijd niet in staat bent om naar de praktijk te komen.
Neemt u voor 11.00 uur contact op met de assistente om een visite in te plannen.

Spreekuur assistentes

Maandag t/m vrijdag van 10.30-11.45 uur en van 13.30-15.30 uur

Bij de assistente kunt u een afspraak maken voor oren uitspuiten, wratten aanstippen, urine- of glucosetesten, injecties en bloeddruk meten.
Alle bevindingen worden met de huisarts besproken.

Spreekuur praktijkondersteuners (POH)

POH-somatiek

Maandag t/m woensdag en vrijdag

De POH-somatiek begeleidt mensen met suikerziekte, astma, COPD, hart- en vaatziekten en stoppen met roken. U kunt een afspraak maken via de assistentes.

POG-GGZ

Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

De POH-GGZ begeleidt mensen met psychische klachten. Deze zorg wordt vergoed als huisartsenzorg en tast uw eigen risico niet aan. Na een verwijzing van de huisarts, kunt u een afspraak maken via de assistentes.